Alle vergrootlampen

Pro en hobby

Voor zowel  professioneel gebruik als voor hobbyisten kan een vergrootlamp een handige gadget zijn. Een vergrootlamp is een vergrootglas en een lamp ineen en kan u daardoor perfect helpen bij nauwkeurige opdrachten en precieze werkjes. Ook bij het lezen van de krant of een boek kan een vergrootlamp een handig hulpmiddel zijn. Wanneer u kleine letters slecht kunt lezen kunt u de vergrootlamp erboven zetten en kleine letters zijn geen probleem meer. En de tekst kan ook nog eens verlicht worden als u de lamp aanzet. Zo kunt u ook in het donker makkelijk teksten lezen, zonder een bril nodig te hebben.

Nauwkeurig werken

Wanneer u een precies werkje moet doen kan een vergrootlamp ook een ideale oplossing zijn. Zo kunt u nauwkeuriger zien waarmee u bezig bent zonder dat u een hand bezet heeft omdat u een vergrootglas vast moet houden. Doordat u ook de lamp nog kunt gebruiken wordt uw werk goed verlicht en kunt u nog beter zien waar u mee bezig bent. Zo voorkomt u fouten en onhandig gepruts en bent u altijd veilig aan het werk.

Veilig werken

De loeplampen kunnen op verschillende manieren gepositioneerd worden zodat u altijd het beste licht en het beste zicht op uw werk heeft. Daarnaast zijn de loeplampen voorzien van een zonneklep. Zo kunt u de loeplamp veilig wegzetten zonder dat u bang hoeft te zijn dat het zonlicht erin valt en brandplekken veroorzaakt.

Verschillende soorten

We hebben verschillende soorten loeplampen in ons assortiment. Zo hebben we loeplampen die op een voet staan en zo makkelijk op tafel geplaatst kunnen worden. Ook hebben we een loeplamp met klem zodat deze makkelijk aan de tafel of werkbank geklemd kan worden. Verder hebben we ook een loeplamp met daglicht licht, wat bij sommige precieze opdrachten een vereiste is.