Alle vergrootlampen

Pro en hobby

Voor zowel professioneel gebruik als voor hobbyisten kan een vergrootlamp een handige gadget zijn. Een vergrootlamp is een vergrootglas en een lamp ineen en kan je daardoor perfect helpen bij nauwkeurige opdrachten en precieze werkjes. Ook bij het lezen van de krant of een boek kan een vergrootlamp een handig hulpmiddel zijn. Wanneer je kleine letters slecht kunt lezen kan je de vergrootlamp erboven zetten en kleine letters zijn geen probleem meer. En de tekst kan ook nog eens verlicht worden als je de lamp aanzet. Zo kun je ook in het donker makkelijk teksten lezen, zonder een bril nodig te hebben.

Nauwkeurig werken

Wanneer je een precies werkje moet doen kan een vergrootlamp ook een ideale oplossing zijn. Zo kun je nauwkeuriger zien waarmee je bezig bent zonder dat je een hand bezet hebt omdat je een vergrootglas vast moet houden. Doordat je ook de lamp nog kunt gebruiken wordt jouw werk goed verlicht en kun je nog beter zien waar je mee bezig bent. Zo voorkom je fouten en onhandig gepruts en ben je altijd veilig aan het werk.

Veilig werken

De loeplampen kunnen op verschillende manieren gepositioneerd worden zodat jij altijd het beste licht en het beste zicht op jouw werk hebt. Daarnaast zijn de loeplampen voorzien van een zonneklep. Zo kun jij de loeplamp veilig wegzetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat het zonlicht erin valt en brandplekken veroorzaakt.

Verschillende soorten

We hebben verschillende soorten loeplampen in ons assortiment. Zo hebben we loeplampen die op een voet staan en zo makkelijk op tafel geplaatst kunnen worden. Ook hebben we een loeplamp met klem zodat deze makkelijk aan de tafel of werkbank geklemd kan worden. Verder hebben we ook een loeplamp met daglicht licht, wat bij sommige precieze opdrachten een vereiste is.